چگونگی کار با سایت گوگل فونت | Google Fonts

گوگل فونت یک کتابخانه فونت رایگان و منبع باز است که توسط گوگل توسعه یافته است. این کتابخانه شامل بیش از 1000 فونت از طراحان گرافیک سراسر جهان است. فونت های گوگل برای استفاده در وب سایت ها، برنامه ها و سایر پروژه های طراحی مناسب هستند. فونت های گوگل با استفاده از فناوری Web Font API به صورت آنلاین بارگیری می شوند. این بدان معناست که کاربران نیازی به دانلود و نصب فونت ها روی رایانه یا دستگاه خود ندارند. فونت های گوگل همچنین برای استفاده در برنامه های تلفن همراه و دسکتاپ سازگار هستند. فونت های گوگل به صورت رایگان برای استفاده در پروژه های تجاری و غیر تجاری در دسترس هستند. این بدان معناست که می توانید از آنها در وب سایت ها، برنامه ها، برندینگ، تبلیغات و غیره استفاده کنید.  برای شروع استفاده از فونت های گوگل، به وب سایت Google Fonts بروید و فونت هایی را که دوست دارید انتخاب کنید. سپس، می توانید از کد CSS برای افزودن فونت ها به پروژه خود استفاده کنید.

همچنین بخوانید: 7 نرم افزار  عالی برای ضبط ویدیو از صفحه نمایش کامپیوتر

آموزش استفاده از گوگل فونت

برای شروع کار ابتدا Google Fonts را در مرورگر خود باز کنید. آدرس سایت  fonts.google.com  در صفحه اصلی سایت، شما می‌توانید بین مجموعه‌های مختلف فونت ‌ها مرور کنید. می ‌توانید بر اساس ویژگی ‌های مختلف مانند نوع فونت (سریف، بدون سریف)، طراحی (کلاسیک، مدرن) و دسته‌ بندی‌ های دیگر جستجو کنید و فونت مورد نظرتان را پیدا کنید. طبق تصویر زیر از قسمت search fonts   می توانیم فونت مورد نظرمان را تایپ کنیم  از قسمت بعد می توانیم برای اینکه جمله و نوشته مورد نظرمان را با فونت انتخاب مشاهده کنیم و بعد انتخاب کنیم در این کادر بنویسیم تا نوشته ما با فونت های متفاوت در پایین کادر لیست شود. باکس بعدی باکس فونت سایز است که به راحتی می توانید فونت سایز را بزرگ و کوچیک نمایید. در بخش پایین تر به فیلتر ها میرسیم 

 

چگونگی استفاده از گوگل فونت

بخش Category در گوگل فونت: نوع فونت را مشخص میکند فونت ها را می توان بر اساس نوعشان به سه دسته اصلی تقسیم کرد:

Serif: این نوع فونت ها دارای خطوط کوچکی در انتهای هر حرف هستند. serif ها به خوانایی متن در اندازه های کوچک کمک می کنند.
Sans-serif: این نوع فونت ها دارای خطوط صاف هستند و هیچ نوع serif ای ندارند. sans-serif ها به متن در اندازه های بزرگ کمک می کنند و ظاهری مدرن و شیک دارند.
Handwriting: این نوع فونت ها شبیه به دستخط هستند و ظاهری شخصی و خلاقانه دارند.

بخش Language در گوگل فونت : متأسفانه، گوگل فونت در حال حاضر زبان فارسی را پشتیبانی نمی کند. با این حال، می توانید از فونت های عربی استفاده کنید که با زبان فارسی سازگار هستند.

Property مشخصه های هر فونت را نشان می دهد هر فونت دارای مجموعه ای از مشخصه ها است که ظاهر و احساس آن را تعیین می کند. این مشخصه ها شامل موارد زیر هستند:

ضخامت: ضخامت فونت را تعیین می کند.
عرض: عرض فونت را تعیین می کند.
وزن: سنگینی یا سبکی فونت را تعیین می کند.
ارتفاع x: ارتفاع حروف بدون احتساب دندانه ها را تعیین می کند.
فاصله بین حروف: فاصله بین حروف را تعیین می کند.
فاصله بین خطوط: فاصله بین خطوط متن را تعیین می کند.

بعد از اینکه موارد و فیلترها مورد نظرتان را انتخاب کردید نوشته های شما با فونت های مختلفی لیست می شود با کلیک کردن روی هر فونت ان فونت برای شما باز می شود و با صفحه ای مشابه صفحه زیر روبرو می شوید در بخش اول اسم فونت نوشته شده است و در بخش دوم می توانید سایز فونت را تغییر دهید و تغییرات آن را مشاهده کنید.

آموزش استفاده از گوگل فونت

آموزش دانلود فونت از گوگل فونت

برای دانلود فونت از گوگل فونت بعد از اینکه فونت مورد نظرتان را باز کردید روی قسمت download family کیلک کنید. تبریک میگوییم فونت مورد نظر شما در حال دانلود است به راحتی می توانید فایل را از حالت فشرده خارج کنید و از فونت آن استفاده نمایید.

آموزش دانلود فونت از گوگل فونت

چگونگی استفاده از گوگل فونت در سایت

شاید شما قصد داشته باشید که بدون اینکه فایل فونت را دانلود کنید از آن در سایت خود استفاده کنید گوگل فونت این کار را برای شما راحت تر کرده است باتوجه به موارد بالا بعد از انتخاب style مورد نظرتان صفحه ای همچنان صفحه پایین نمایش داده خواهد شد. می توانید بصورت CDN یا دانلودی از فونت ها استفاده کنید. برای استفاده کافیست بخشی  که با فلش مشخص کرده ایم را کپی کنید و در هدر سایت خود ( بین تگ head قرار دهید).

چگونگی استفاده از گوگل فونت

به همین راحتی می توانید فونت های مورد نظرتان را انتخاب کرده دانلود نمایید و یا به پروژه تان اضافه نمایید، امیدواریم از این مقاله از وب سایت چگونگی نهایت استفاده رو برده باشید.

 

 

نظرات

نظر خود را بنویسید

مطالب مشابه:
 9 سایت دانلود آیکون رایگان

9 سایت دانلود آیکون رایگان

معرفی 9 سایت دانلود آیکون رایگان برای طراحان گرافیک و وب. شما می‌ توانید مجموعه ای از آیکون های رایگان را که بر اساس کلمه کلیدی یا یک موضوع خاص از این سایت‌ های محبوب رایگان دانلود کنید.

۱ هفته پیش

53

7  نرم افزار عالی برای ضبط ویدیو از صفحه نمایش کامپیوتر

7  نرم افزار عالی برای ضبط ویدیو از صفحه نمایش کامپیوتر

پیدا کردن یک ضبط کننده صفحه نمایش رایگان اما مفید هرگز کار آسانی نبوده است، به خصوص برای مبتدیان. جای نگرانی نیست! بیایید از طریق این مقاله 7 ابزار عالی ضبط صفحه نمایش رایگان را که به دنبال آنها هستید را با هم بررسی کنیم .

۲ هفته پیش

34

8 سایت دانلود قالب آماده پاورپوینت رایگان

8 سایت دانلود قالب آماده پاورپوینت رایگان

در این مقاله به 8 وب سایت برتر برای دانلود رایگان قالب های آماده پاورپوینت  پرداخته ایم از اینجا، شما می توانید به سرعت قالب های پاورپوینت فوق العاده را به صورت رایگان پیدا و دانلود کنید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. 

۳ هفته پیش

69

جان وارناک خالق فتوشاپ درگذشت

جان وارناک خالق فتوشاپ درگذشت

جان وارناک یکی از بنیان‌گذاران کمپانی ادوبی که محصولات مشهوری چون فتوشاپ را به بازار عرضه کرده است، از دنیا رفت.

1 ماه پیش

42

 6 سایت برتر دانلود فایل‌ لایه باز ایرانی | psd رایگان

6 سایت برتر دانلود فایل‌ لایه باز ایرانی | psd رایگان

در این مقاله، قصد داریم 6 سایت برتر دانلود فایل‌ های لایه باز ایرانی را به شما معرفی کنیم. این سایت‌ها، مجموعه‌ای گسترده از فایل‌های لایه باز را در زمینه‌های مختلف، از جمله کارت ویزیت، پوستر، بنر، لوگو، وکتور و ... ارائه می‌دهند.

1 ماه پیش

573

معرفی 10 سایت دانلود png رایگان

معرفی 10 سایت دانلود png رایگان

در این مقاله آموزشی از وب سایت چگونگی به معرفی 10 سایت دانلود png رایگان پرداخته ایم با ما همراه باشید تا با بهترین سایت های دانلود عکس PNG آشنا شوید.

1 ماه پیش

690

چگونگی نصب برنامه پیکسل لب | دانلود PixelLab

چگونگی نصب برنامه پیکسل لب | دانلود PixelLab

در این بلاگ آموزشی از وب سایت چگونگی به نحوه نصب برنامه پیکسل لب برای اندورید پرداخته ایم همچنین شما می توانید برنامه پیکسل لب را به صورت مستقیم از وب سایت چگونگی دانلود و نصب نمایید برای دانلود و نصب برنامه PixelLab با ما همراه باشید.

1 ماه پیش

353

چگونگی کسب درآمد از سایت پونیشا

چگونگی کسب درآمد از سایت پونیشا

در این مقاله از وب سایت چگونگی به نحوه کسب درآمد از سایت پونیشا از طریق فتوشاپ پرداخته ایم اگر به دنبال کسب درآمد از طریق فتوشاپ هستید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید

2 ماه پیش

322

چگونگی ایجاد عکس 4*3 در فتوشاپ

چگونگی ایجاد عکس 4*3 در فتوشاپ

در این مقاله از وب سایت چگونگی به نحوه ایجاد عکس 4*3 یا همان عکس پرسنلی در فتوشاپ پرداخته ایم برای آموزش عکس 4*3 در فتوشاپ تا انتهای این مقاله ما را همراهی نمایید.

2 ماه پیش

221

آموزش استفاده از اینستاگرام تردز | Instagram Threads

آموزش استفاده از اینستاگرام تردز | Instagram Threads

Instagram Threads یک برنامه‌ ی پیام‌ رسان اختصاصی از شرکت اینستاگرام است که برای مکالمات گروهی و خصوصی بین دوستان استفاده می‌ شود. برای نحوه دانلود و نصب تردز تا انتهای مقاله با ما همراه باشید ما در این بلاگ به آموزش تردز اینستاگرام پرداخته ایم

2 ماه پیش

7557